Rr.Dimitrije Tucovic , Ferizaj

Dëgjojmë kërkesat tuaja,
Dizajnojmë specifikat tuaja dhe
Ndërtojm ëndërrat tuaja.
Nuk ndërtojm të ardhmen vetëm për disa vite,
por për përjetësi.
IDE
1

Themelet e kompanisë sonë datojnë që nga viti 2005, jemi lider të ndërtimit në qytetin e Ferizajt pasi që ishim ndër të parët në ndërtim duke ja bashkangjitur dhe kualitetin. Ideator i krijimit të kompanisë ndërtimore Vizioni-S ishtë vet investuesi me ç’rast i’u shtuan bukuritë arkitekturore qytetit dhe lagjes ku frymon kompleksi ynë i parë e kështu me rradhë.

projektim
1

“Unë e quaj arkitekturën muzikë të ngurtësuar”. Johan Volfgang Goethe, pra të zotërosh projekte të tilla do të thotë të kesh sukses si kompani. Gjë që e kemi vërtetuar për të gjithë qysh në fillimet tona në çdo projekt të finalizuar.

 

Ndertime
1

Një ndërtesë e mirë duhet të tregoj Fortësi, Bukuri, Funksionalitet  arkitektura mund të themi është një barazpeshë dhe bashkërenditje e këtyre tre elementeve, dhe asnjëri nga të tre nuk duhet të jetë më i fuqishëm se dy të tjerët. Pikërisht këto elemente mund ti gjeni në ndërtimet e kompanisë sonë.

15+ VITE
PËrvoj nË ndËrtim
1
JEMI LIDER NË
INDUSTRINË E NDËRTIMIT!

Ndërmarrja Vizioni-S veprimtarinë e vet e ka filluar në vitin 2005 me seli në Ferizaj ku deri më tani ka të përfunduara  IX-të objekte afariste-banesore në Ferizaj dhe III llamella në Gjilan. Në total mbi 500 banesa dhe mbi 60 lokale afariste si dhe parkingjet në bodrume të objekteve.

A keni një
Projekt te Ndërtimit
Ne mund të ndihmojmë me?
Projektet tona
1
hidhni një vështrim në disa projekte mahnitëse që kemi përfunduar
Procesi i Ndertimit
01.
Plani / Projekti

02.
DIzajni nË 3D

03.
Realizimi

Lajmet e fundit
1
lajmet e fundit nga blogu ynë