Rr.Dimitrije Tucovic , Ferizaj

Mirembajtja

MIRËMBAJTJA

Krahas ndërtimit kompania Vizioni-S kryen dhe shërbimin e mirëmbajtjes së tyre.

Me një staf të profesionalizuar në këtë lëmi dhe me përvojë shumë vjeqare të mbikqyrur nga persona adekuat.

Ku përfshihen  monitorimi i hapësirave të përbashkëta 24h, mirëmbajtja e të gjitha pasurive kolektive si dhe pastrimi i përditshëm i kopshteve, koridoreve, bodrumeve etj.

Deri më tani zotrojmë 12 objekte në Kosovë, ku tek të gjitha mund të shihen rezultate të punës sonë si dhe implementimi i standarteve europiane, të një fryme më ndryshe.

Përkushtimi, njohurit dhe eksperienca e stafit na mundëson të japim rezultate të larta, në çdo intervenim efikas dhe të shpejt, në kryerjen e shërbimeve të nevojshme. Gjithashtu objektet tona janë të pajisura në çdo hapsirë si brenda dhe jashtë ndërtesave me kamera të sigurisë.

Objektet posedojn parkingje nën tokësore si dhe parkingje të jashtme të cilat shërbejn vetëm për banorët e objekteve.

Në komplekset e Vizioni-S që prej vitit 2005 banorët tanë nuk kanë probleme me rrymën dhe ujin pasi që janë funksionale 24h ashtu që asnjëherë nuk përballemi me vështirësi të kësaj natyre. Kushdo që është pjesë e familjen sonë të madhe është në dijeni të kriterve në bazë të cilave veprojmë.

Ju ftojmë të na bashkoheni dhe ju!

SHERBIME TJERA
1
Concrete Transport

Lorem ipsum dolor sit ametcon sectetur
adipisicing elit, sed doiusmod tempor.

Construction Estimates

Lorem ipsum dolor sit ametcon sectetur
adipisicing elit, sed doiusmod tempor.

Interior Design

Lorem ipsum dolor sit ametcon sectetur
adipisicing elit, sed doiusmod tempor.